Wat is een openluchtbioscoopevenement?

silent disco bioscoop

Naar de bioscoop gaan is een favoriet tijdverdrijf sinds het eerste betalende publiek in 1985 een bioscoop in Parijs bezocht. Dankzij de technologische vooruitgang, waaronder koptelefoons voor de silent bioscoop, kan de bioscoop overal zijn, en het kan zelfs naar je toe komen ! Er is iets magisch aan filmvertoningen in de buitenlucht en we willen dat je alle verschillende manieren kent waarop je het kunt ervaren. We gaan ons concentreren op silent bioscoopervaringen, want dat is wat we het beste weten. Maar maak je geen zorgen, we hebben het niet over moeilijk te bekijken stomme films. We gaan het hebben over hoe je je favoriete films buiten op volle toeren kunt kijken, zonder de lokale bevolking of buren van streek te maken.

Wat is een silent bioscoop?

Een silent bioscoop is net als elke gewone bioscoopervaring, maar het verschil is dat de filmaudio wordt afgespeeld via een draadloze koptelefoon in plaats van via een luidsprekersysteem.

Wat zijn de voordelen van een buitenbioscoopevenement?

Er zijn zoveel voordelen aan een stomme bioscoop in vergelijking met een gewone bioscoop. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Kijkers kunnen volledig worden ondergedompeld in de ervaring zonder gestoord te worden door anderen die hun popcorn te hard knarsen of op cruciale momenten giechelen. We hebben het allemaal weleens meegemaakt!
  • Silent Cinema koptelefoons kunnen helpen bij het omzeilen van geluidsbeperkingen van lokale autoriteiten, wat geweldig is voor het plannen van evenementen.
  • Silent bioscoopapparatuur kan overal worden gebruikt, ook buiten, zodat u uw favoriete films op uw favoriete locaties kunt bekijken. Het kan in je achtertuin zijn, in het plaatselijke park, op het strand of op een dak in de binnenstad bij zonsondergang.

Lijst met silent bioscoopapparatuur

De apparatuur die nodig is om een ​​silent bioscoop evenement te organiseren, is vergelijkbaar met wat je nodig hebt om een

Dit heb je nodig als je een openluchtbioscoopfeest wilt organiseren:

  • Buitenbioscoopscherm (standaard projectorsysteem of groot opblaasscherm)
  • Laptop of dvd-speler
  • Een radiozender
  • LED draadloze koptelefoons
  • Stekkers
  • Audiokabels
  • Comfortabele stoelen of ruimte om uw auto te parkeren

We kunnen alle benodigde apparatuur leveren, behalve het scherm, de laptop en de comfortabele stoelen! Neem dus gerust contact met ons op voor de koptelefoons en audioapparatuur en we zullen leveren wat je nodig hebt, evenals enkele instructies om alles in te stellen. Ga naar onze verhuur pagina om een order te plaatsen of neem contact op via het contact formulier of via onze whatsapp voor meer informatie.

Soorten stille bioscoopevenementen

Dankzij de flexibele apparatuur waarmee je bijna overal een silent gebeurtenis kunt opzetten, kun je silent bioscoopevenementen maken zoals je wilt. Er zijn echter enkele populaire soorten silent bioscoopevenementen die we met u willen delen om u een idee te geven van wat er mogelijk is.

Drive in silent bioscopen

Je kunt er zeker van zijn dat naar een drive in bioscoop gaan op de bucketlist van de meeste mensen staat. Hollywood films hebben geweldig werk geleverd door de ervaring te betoveren en de vraag naar drive in bioscoopevenementen neemt toe vanwege de wereldwijde regels voor het afstand houden ivm covid. Het is buiten en mensen zijn van nature uit elkaar geplaatst, wat het een pandemievriendelijk evenement maakt.

Gasten hoeven alleen maar aan te komen, genoeg headsets te pakken voor iedereen in de auto en een goede plek te vinden om de film te kijken. Leun dan achterover en ontspan in het comfort van uw eigen auto.

Silent bioscopen in de buitenlucht

Weet je dat ik het al eerder had over bioscopen die naar je toe komen? Welnu, met de juiste apparatuur kun je een bioscoop in je achtertuin opzetten en al je vrienden uitnodigen om er samen met jou van te genieten.

Er zijn verschillende bedrijven die basispakketten aanbieden tot en met de chicste buitenbioscoopopstellingen. Ik heb het over champagnekoelers, banken en fancy tenten met tapijt. Voor welke opstelling je ook kiest, een bioscoopevenement in de buitenlucht met je vrienden en familie zal je niet snel vergeten.

Silent bioscopen buiten kamperen

Iedereen heeft wel eens van glamping gehoord, het gaat meestal om een ​​chique yurt en om tijdens een weekendje weg alles behalve de gootsteen mee te nemen. Nu is er een manier om glamping naar een hoger niveau te tillen en jaloers te zijn op de camping. Kampeerbioscopen in de buitenlucht zijn een ding, en je moet alle apparatuur voor buitenbioscopen meenemen om overal een bioscoop op te zetten. Als alternatief kunt u, als u een campingeigenaar bent, uw eigen openluchtbioscoopevenement organiseren. Al je kampeerders zullen er gegarandeerd dol op zijn en ze zullen waarschijnlijk een plek boeken voor het volgende jaar na de onvergetelijke ervaring. Het beste is dat je niemand wakker maakt die heeft besloten vroeg naar bed te gaan. Iedereen is een winnaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest