Silent disco huren Tilburg

Silent disco huren in Tilburg? Silent music helpt u graag verder om uw silent disco een succes te maken!  Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van een stille disco?Silent music heeft alle voordelen van een silent disco in Tilburg voor u op een rijtje gezet:

  • Wilt u praten met een van uw mede feestgangers? Dan kunt u beide de silent disco koptelefoons even afzetten en praten op een normale geluidssterkte.
  • U heeft tijdens een silent party altijd kristalhelder geluid! Als u bijvoorbeeld even naar het toilet gaat kunt u nog steeds genieten van uw muziek.
  • Komt uw favoriete nummer voorbij tijdens uw stille disco? Dan kunt u gemakkelijk het volume van uw koptelefoon aanpassen zo luid als u wilt.
  • Door het gebruik van silent disco koptelefoons zullen uw buren geen last hebben van uw stille disco! 
  • Silent disco koptelefoons zijn voorzien van drie kanalen! U kunt dus tot maximaal drie DJ’s tegelijk laten spelen op uw stille disco.
  • Uw silent rave kan doorgaan totdat u erbij neervalt! 
  • Uw favoriete nummer aanvragen bij de dj? Met een silent disco kunt u gemakkelijk schakelen tussen de verschillende kanalen, zo heeft u altijd wel een nummer die u leuk vindt!
  • Als u een kleine geluidsinstallatie plaatst kunt u een zacht achtergrond muziekje afspelen tijdens uw silent party, zo blijft u ook optimaal in de stemming als u uw silent disco koptelefoons afzet!
silent disco huren tilburg

Een silent disco huren Tilburg, is dat iets voor ons?

Een silent disco in Tilburg is een top oplossing, zeker omdat de stad vaak erg druk is. Zo maakt u dus al snel te veel geluid en hebben bijvoorbeeld uw buren last van u. Weet u toch niet zeker of een silent disco in Tilburg iets voor u is? Silent music schrijft op regelmatige basis blogs welke zijn gebaseerd op stille disco’s en silent rave! Bent u benieuwd naar al onze blogs en wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van silent disco of wilt u ideeën opdoen voor uw volgende silent party? Kijk dan op onze blog pagina: silent music blogs.

Is een silent disco huren Tilburg goedkoop?

Een silent disco Tilburg, ja die kunt u goedkoop bij ons huren! Onze koptelefoons zijn van top kwaliteit, wij verzekeren u dat onze silent disco koptelefoons de beste geluid kwaliteit hebben. Daarom weten wij zeker dat uw silent disco in Tilburg gaat slagen. Wilt u een silent disco huren? In onze webshop kunt u uw silent disco set geheel zelf samenstellen, u krijgt korting als u meer dan 25 koptelefoons huurt of in het geval dat u de silent disco koptelefoons voor meerdere dagen wilt huren.

De belangrijkste vraag die u heeft is waarschijnlijk is een silent disco huren goedkoop? Ja wij zijn de goedkoopste silent disco verhuur van Nederland op dit moment. Onze silent disco koptelefoons verhuren wij voor €2,49 per koptelefoon, vanaf 25 silent disco koptelefoons ontvangt u 5% korting! Bij meer dan 100 silent disco koptelefoons zelfs 10% korting. Als u de set meer dan een dag wilt huren ontvangt u van ons 25% korting per extra dag. De korting die u ontvangt wordt over het totale huurbedrag verrekend! Zo zijn wij de goedkoopste silent disco verhuur van Nederland. Uw silent disco wordt verzonden naar Tilburg voor slecht €9,99 incl. retour label.

Twijfelt u nog of u een silent disco wilt huren?

U mag altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met silent music, wij helpen u graag verder om uw stille disco of rave tot een succes te maken! Silent music kan u ook helpen om inspiratie op te doen voor uw evenement, denk hierbij bijvoorbeeld aan een drive in silent bioscoop of wellicht een silent muziek bingo!  Naast het feesten met silent disco koptelefoons kunt u er ook andere activiteiten mee doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga lessen, fitness lessen en stads tours.

Marije Vogelzang
Marije Vogelzang
2022-10-19
Hele fijne verhuurder! Professioneel en goede headsets.
Marije Krukkert
Marije Krukkert
2022-06-30
De mensen/kinderen die op ons feestje waren deden m op en niet meer af! Veel mensen op n idee gebracht, allemaal enthousiaste reacties. Top service, dit was zeker niet de laatste keer, aanrader!
flip wennink
flip wennink
2022-05-26
Bij het huren van de koptelefoons ging de communicatie erg makkelijk. Ook heb ik de koptelefoons ruim van tevoren binnen gekregen, en was het makkelijk om ze weer op de post te doen met het bijgevoegde verzendlabel. Ik raad Silent music zeker aan om een silend disco van te huren.
Lindsey den Braasem
Lindsey den Braasem
2022-04-12
Goede communicatie, spullen werden tijdig en schoon geleverd. Verhuurder is ook goed te bereiken bij eventuele vragen. Bedrijf is een aanrader!
Corine Vermaat
Corine Vermaat
2022-04-12
Ik heb voor een basisschool ivm disco-avond silentdisco besteld, echt aan te bevelen. Voor relatief weinig geld een hele leuke avond gehad. Wat waren de kids enthousiast. Zeker een aanrader. Marco…. Bedankt voor de goede zorgen en vertrouwen
Naomi
Naomi
2022-02-22
Hele fijne en snelle communicatie. Last minute koptelefoons laten bezorgen voor mijn verjaardag. Alle apparatuur werkte naar behoren. 🙂
Mama Lydia
Mama Lydia
2022-02-16
Wat moet ik zeggen? Ik ga nergens ander meer naartoe! Goede service, snelle reactie als je vragen hebt. Het kan bezorgd worden voor € 7,95 en dan houdt Marco het ook zelf in de gaten wanneer het bezorg wordt. Zelf bezorgen natuurlijk ook. Spullen zijn van goede kwaliteit. Kosten zijn ook vele malen lager dan bij anderen. Het was echt een super ervaring!!
Ron Winkels
Ron Winkels
2021-12-06
De headsets zijn bij ons afgeleverd met een goeie duidelijke uitleg. Mooie apparatuur en aflevering in een degelijke krat. Super service die wij zeker nog eens zullen gebruiken. De meiden hebben een topavond gehad.
Astrid Heijink
Astrid Heijink
2021-11-28
Word gebracht en opgehaald! Duidelijke uitleg over hoe te gebruiken en prima geluid!
Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u een silent disco huren in Tilburg?

U kunt bij ons tabblad verhuur onze actuele prijzen vinden voor onze silent disco koptelefoons. U kunt uw stille disco geheel naar wens samenstellen, wilt u naast de normale korting nog voordeliger uit zijn? Dan kunt u kiezen voor onze combinatie pakketen. Uw pakket wordt nadat u deze heeft samen gesteld bij u thuis bezorgd voor slechts €9,99 incl. retour label. 

Wilt u een groot evenement organiseren? Neem dan contact op met ons via onze oude verhuur pagina, hier kunt u het totaal aantal koptelefoons selecteren en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw stille disco of evenement. 

Wilt u liever direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact op met 0611744356 of stuur een mail naar info@silentmusic.nl wij reageren altijd binnen 24 uur op uw mail.

Wilt u direct een silent disco huren in Tilburg

Bestel uw silent disco dan via onze bestel pagina

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Onze silent disco maakthet verschil
voordelen silent music

Makkelijk

– Onze silent disco verzenden wij door heel Nederland voor maar €9,99 incl retour.

– Onze Silent Disco apparatuur is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met bekabeling voor alle geluidsbronnen.

– Onze Silent Disco koptelefoon inclusief alle benodigdheden worden bij je afgeleverd.

– Bij vragen of problemen tijdens de verhuur zijn wij bereikbaar via info@silentmusic.nl of op 0611744356

kwaliteit silent disco

Kwaliteit

– Wij verhuren alleen koptelefoons met de beste geluidskwaliteit.

– Wij leveren u een zender waarmee u een bereik heeft van 500 meter.

– Onze materialen worden volledig opgeladen en schoongemaakt bij u afgeleverd.

extra mogelijkheden silent disco

Flexibel

– Pakketten kunnen geheel naar uw wensen worden samengesteld.

– Die flexibele bezorg- en ophaaltijden bieden als de koptelefoon beschikbaar is.

– Ook heb je de mogelijkheid om een bluetooth plug te huren om je muziek draadloos naar de koptelefoon te streamen.

– Onze zenders op batterijen zijn voorzien van een microfoon voor bijvoorbeeld groepslessen in het park.