Waarom silent disco’s fantastisch zijn voor schoolfeesten en evenementen

silent disco verhuur

De school is uit.…

Tijd voor een silent disco!

Het mooie van stille disco is dat het voor ieder wat wils heeft. Jong en oud gelijk. Even ‘het oude’ vergeten (sorry leraren), de voordelen van silent discofeesten voor scholen zijn talrijk. Scholen zijn van nature divers. En als je een feestje gaat geven, is het logisch om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen ervan genieten.

Als je er eenmaal een hebt geprobeerd, wil je een conventionele disco in de ijskast zetten!

We hebben een lijst met redenen waarom het praktisch is om een ​​silent disco te gebruiken om van je schoolfeest het luidste (stille) te maken dat is gebeurd sinds het brandalarm dubbele wiskunde onderbrak:

 • Fantastisch leuk voor kinderen en leerkrachten
 • Silent disco koptelefoon feestjes op scholen zijn hartstikke leuk
 • Stel je voor dat je een sporthal van een school binnenloopt, vol met leerlingen en personeel. De meisjes dansen allemaal op house muziek en de jongens doen allemaal hun best om er ‘cool’ uit te zien terwijl ze naar rap luisteren.
 • Met een keuze uit drie verschillende audiokanalen, heb je de mogelijkheid om verschillende leeftijden en groepen tegelijk te bedienen!
 • Ze zijn stil (soort!)
 • Het laatste wat een hoofdonderwijzer wil is de buren van streek maken. “Silent disco” de aanwijzing zit in de naam! In tegenstelling tot een conventionele discotheek die een luidsprekersysteem gebruikt, zijn silent disco’s behoorlijk stil!
 • stille feesten zijn buurman vriendelijk. Geen luidsprekers, geen lawaai, geen gedoe.

3. Veilige activiteit

Zeker bij een evenement met jongeren is het belangrijk dat leerkrachten en voogden goed kunnen begeleiden. Terwijl een conventioneel feest met harde muziek voor afleiding kan zorgen. Silent disco betekent dat verantwoordelijke volwassenen gemakkelijk een oogje in het zeil kunnen houden en ervoor kunnen zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. En het goede nieuws voor kinderen is dat, in tegenstelling tot in de klas, leraren kunnen worden gezien, maar niet gehoord.

4. De apparatuur is eenvoudig in te stellen

Silent disco kan overal worden opgezet. Letterlijk, overal. Een hal, fitnessruimte of een kamer van fatsoenlijk formaat biedt de perfecte locatie voor een

Of ga lekker naar buiten en organiseer een zomers eindejaarsfeest in de speeltuin! Met een draadloos bereik van 100 meter wordt het feest alleen beperkt door je fantasie.

5. Inclusief voor iedereen

Niemand wil zich buitengesloten voelen. Met Silent Disco heb je de mogelijkheid om het iedereen naar de zin te maken en kun je een feest geven dat alles omvat! Waar de ‘coole’ kinderen tegenwoordig ook naar luisteren, je kunt inspelen op een scala aan muzieksmaken, zodat iedereen van de muziek geniet.

bij het lezen van een menigte en het spelen van alle hits, ongeacht de leeftijd van het publiek. Als Ariana Grande niet jouw ding is, verander dan gewoon naar een ander kanaal!

6. Geweldige schooldisco evenementen

Als u een schoolverlatersfeest houdt, wilt u twee dingen. De eerste is ervoor te zorgen dat mensen komen opdagen. De tweede (en belangrijkste) is dat mensen een geweldige tijd hebben. Met silent disco zijn beide vrijwel gegarandeerd! Een reeks kanalen en deuntjes die zowel volwassenen als kinderen aanspreken, wat is er beter? Disclaimer: we nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor afschuwelijke en gênante ‘dad-dancing’ of Mr Jones die probeert mee te zingen met ‘The Fresh Prince of Bel Air’.

Stille disco, luide herinneringen.

Silent disco is dynamisch, makkelijk en leuk. Vanwege de veelzijdigheid is plezier maken een onderdeel van het pakket. Hier zijn enkele ideeën om van uw schoolhoofdtelefoonfeest een feest te maken dat de komende jaren zal worden onthouden: 

 • 1. Strijd van de leraren – Afgezien van de mogelijkheid om het volume te regelen, hebben onze hoofdtelefoons een driekanaals keuzeschakelaar en gloeien met gekleurde LED-lampjes, zodat iedereen kan zien waar je naar luistert. Door afspeellijsten op verschillende audioapparaten te gebruiken, heb je de mogelijkheid om DJ te worden! Waarom niet al deze functies combineren om een ​​DJ-battle op gang te brengen?
 • 2. Zing alsof niemand luistert – Ooit naar mensen geluisterd die hun hart uitzonden, terwijl ze een koptelefoon op hadden?  Het is hilarisch! Silent disco is vaak net zo leuk met de headsets af als met de headset op. 
 • 3. Houd een afspeellijstwedstrijd – Als je ervoor kiest, heb je volledige controle over de muziek. De gezelligheid met stille disco hoeft niet op het evenement zelf te beginnen. Organiseer een schoolwedstrijd om een ​​afspeellijst te bedenken, je kunt zelfs drie afspeellijsten hebben! Door maximaal drie verschillende kanalen te kunnen kiezen, is er veel ruimte om voor elk wat wils op te nemen.
 • 4. Muzikale beelden – Het hebben van drie kanalen opent een wereld van mogelijkheden. Gekleurde lampjes aan de zijkant van de koptelefoon lichten op en laten je zien naar welk kanaal je vrienden luisteren. U kunt bijvoorbeeld wat extra’s toevoegen aan uw feest door enkele leuke regels te maken. Een voorbeeld? Wanneer de muziek stopt, moet je in positie bevriezen. Maar dit geldt slechts voor één kanaal tegelijk! Standbeelden die midden op de dansvloer stonden, terwijl alle anderen om hen heen huppelden? Klinkt bizar? Dat is het ook maar het is best hilarisch!
 • 5. Neem een pauze – Als je te hard hebt gedanst, is het fijn om even pauze te nemen. Met silent disco hoef je je geen zorgen te maken over ‘fear of missing’- out. Bij een conventioneel feest moet je de zaal uit als je even wilt ‘chillen’. Stille disco is uniek. Om een beetje rust te hebben, hoef je alleen maar de koptelefoon af te zetten! U kunt stoppen en een praatje maken, zonder de kamer te verlaten. Dit betekent dat niemand een moment mist.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest