Silent disco huren Arnhem?

Silent disco huren arnhem? Silent music helpt u graag verder om uw silent disco een succes te maken!  Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van een stille disco? Silent music heeft alle voordelen van een silent disco in Arnhem voor u op een rijtje gezet:

  • Wilt u praten met een van uw mede feestgangers? Dan kunt u beide de silent disco koptelefoons even afzetten en praten op een normale geluidssterkte.
  • U heeft tijdens een silent party altijd kristalhelder geluid! Als u bijvoorbeeld even naar het toilet gaat kunt u nog steeds genieten van uw muziek.
  • Komt uw favoriete nummer voorbij tijdens uw stille disco? Dan kunt u gemakkelijk het volume van uw koptelefoon aanpassen zo luid als u wilt.
  • Door het gebruik van silent disco koptelefoons zullen uw buren geen last hebben van uw stille disco! 
  • Silent disco koptelefoons zijn voorzien van drie kanalen! U kunt dus tot maximaal drie DJ’s tegelijk laten spelen op uw stille disco.
  • Uw silent rave kan doorgaan totdat u erbij neervalt! 
  • Uw favoriete nummer aanvragen bij de dj? Met een silent disco kunt u gemakkelijk schakelen tussen de verschillende kanalen, zo heeft u altijd wel een nummer die u leuk vindt!
  • Als u een kleine geluidsinstallatie plaatst kunt u een zacht achtergrond muziekje afspelen tijdens uw silent party, zo blijft u ook optimaal in de stemming als u uw silent disco koptelefoons afzet!
silent disco huren arnhem

Een silent disco huren Arnhem, is dat iets voor ons?

Een silent disco in Arnhem is een top oplossing, zeker omdat de stad vaak erg druk is. Zo maakt u dus al snel te veel geluid en hebben bijvoorbeeld uw buren last van u. Weet u toch niet zeker of een silent disco in Arnhem iets voor u is? Silent music schrijft op regelmatige basis blogs welke zijn gebaseerd op stille disco’s en silent rave! Bent u benieuwd naar al onze blogs en wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van silent disco of wilt u ideeën opdoen voor uw volgende silent party? Kijk dan op onze blog pagina: silent music blogs.

Is een silent disco huren Arnhem goedkoop?

Een silent disco Arnhem, ja die kunt u goedkoop bij ons huren! Onze koptelefoons zijn van top kwaliteit, wij verzekeren u dat onze silent disco koptelefoons de beste geluid kwaliteit hebben. Daarom weten wij zeker dat uw silent disco in Arnhem gaat slagen. Wilt u een silent disco huren? In onze webshop kunt u uw silent disco set geheel zelf samenstellen, u krijgt korting als u meer dan 25 koptelefoons huurt of in het geval dat u de silent disco koptelefoons voor meerdere dagen wilt huren.

De belangrijkste vraag die u heeft is waarschijnlijk is een silent disco huren goedkoop? Ja wij zijn de goedkoopste silent disco verhuur van Nederland op dit moment. Onze silent disco koptelefoons verhuren wij voor €2,49 per koptelefoon, vanaf 25 silent disco koptelefoons ontvangt u 5% korting! Bij meer dan 100 silent disco koptelefoons zelfs 10% korting. Als u de set meer dan een dag wilt huren ontvangt u van ons 25% korting per extra dag. De korting die u ontvangt wordt over het totale huurbedrag verrekend! Zo zijn wij de goedkoopste silent disco verhuur van Nederland. Uw silent disco wordt verzonden naar Arnhem voor slecht €9,99 incl. retour label.

Twijfelt u nog of u een silent disco wilt huren?

U mag altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met silent music, wij helpen u graag verder om uw stille disco of rave tot een succes te maken! Silent music kan u ook helpen om inspiratie op te doen voor uw evenement, denk hierbij bijvoorbeeld aan een drive in silent bioscoop of wellicht een silent muziek bingo!  Naast het feesten met silent disco koptelefoons kunt u er ook andere activiteiten mee doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga lessen, fitness lessen en stads tours.

Marije Vogelzang
Marije Vogelzang
2022-10-19
Hele fijne verhuurder! Professioneel en goede headsets.
Marije Krukkert
Marije Krukkert
2022-06-30
De mensen/kinderen die op ons feestje waren deden m op en niet meer af! Veel mensen op n idee gebracht, allemaal enthousiaste reacties. Top service, dit was zeker niet de laatste keer, aanrader!
flip wennink
flip wennink
2022-05-26
Bij het huren van de koptelefoons ging de communicatie erg makkelijk. Ook heb ik de koptelefoons ruim van tevoren binnen gekregen, en was het makkelijk om ze weer op de post te doen met het bijgevoegde verzendlabel. Ik raad Silent music zeker aan om een silend disco van te huren.
Lindsey den Braasem
Lindsey den Braasem
2022-04-12
Goede communicatie, spullen werden tijdig en schoon geleverd. Verhuurder is ook goed te bereiken bij eventuele vragen. Bedrijf is een aanrader!
Corine Vermaat
Corine Vermaat
2022-04-12
Ik heb voor een basisschool ivm disco-avond silentdisco besteld, echt aan te bevelen. Voor relatief weinig geld een hele leuke avond gehad. Wat waren de kids enthousiast. Zeker een aanrader. Marco…. Bedankt voor de goede zorgen en vertrouwen
Naomi
Naomi
2022-02-22
Hele fijne en snelle communicatie. Last minute koptelefoons laten bezorgen voor mijn verjaardag. Alle apparatuur werkte naar behoren. 🙂
Mama Lydia
Mama Lydia
2022-02-16
Wat moet ik zeggen? Ik ga nergens ander meer naartoe! Goede service, snelle reactie als je vragen hebt. Het kan bezorgd worden voor € 7,95 en dan houdt Marco het ook zelf in de gaten wanneer het bezorg wordt. Zelf bezorgen natuurlijk ook. Spullen zijn van goede kwaliteit. Kosten zijn ook vele malen lager dan bij anderen. Het was echt een super ervaring!!
Ron Winkels
Ron Winkels
2021-12-06
De headsets zijn bij ons afgeleverd met een goeie duidelijke uitleg. Mooie apparatuur en aflevering in een degelijke krat. Super service die wij zeker nog eens zullen gebruiken. De meiden hebben een topavond gehad.
Astrid Heijink
Astrid Heijink
2021-11-28
Word gebracht en opgehaald! Duidelijke uitleg over hoe te gebruiken en prima geluid!
Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u een silent disco huren in Arnhem?

U kunt bij ons tabblad verhuur onze actuele prijzen vinden voor onze silent disco koptelefoons. U kunt uw stille disco geheel naar wens samenstellen, wilt u naast de normale korting nog voordeliger uit zijn? Dan kunt u kiezen voor onze combinatie pakketen. Uw pakket wordt nadat u deze heeft samen gesteld bij u thuis bezorgd voor slechts €9,99 incl. retour label. 

Wilt u een groot evenement organiseren? Neem dan contact op met ons via onze oude verhuur pagina, hier kunt u het totaal aantal koptelefoons selecteren en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw stille disco of evenement. 

Wilt u liever direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact op met 0611744356 of stuur een mail naar info@silentmusic.nl wij reageren altijd binnen 24 uur op uw mail.

Wilt u direct een silent disco huren in Arnhem?

Bestel uw silent disco dan via onze bestel pagina

Heeft u alle informatie die u nodig heeft?

Goed om te weten:

– Silent disco verhuur voor €2,49 per koptelefoon inclusief btw.

– Zenders op netspanning kosten €15 per stuk en de zenders op accu kosten €20 per stuk inclusief btw.

– Meer dan 25 koptelefoons huren? Dan krijgt u 5% korting op het totaal bedrag. Bij meer dan 100 koptelefoons ontvangt u 10% korting op uw totaal bedrag. Bij meer dan 200 koptelefoons maken wij een offerte op maat voor u.

– U betaald geen borg.

– U kunt bij bezorging pinnen of contant betalen.

– Binnen een straal van 20 km worden de silent disco koptelefoons gratis bij u afgeleverd en weer opgehaald. Buiten deze straal wordt uw pakket thuis bezorgd door PostNL, u betaald hier slechts €9,99 voor. Bij uw pakket zit een gratis retourlabel.

– Er wordt geen aux naar usb-c verloop bij uw bestelling geleverd.

– Wilt u de set liever ophalen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

– Wilt u de set voor een dag huren maar wilt u het liefst de set een dag later pas laten ophalen of afgeven? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld. Wij zullen dan voor u kijken of wij uw wensen flexibel kunnen inplannen aan de hand van onze voorraad.

Silent disco verhuur