Silent Disco Yoga: het concept van zen naar een heel nieuw niveau tillen

silent yoga

Yoga is iets dat al jaren door mensen uit alle lagen van de bevolking wordt gebruikt om hun lichaam te bewegen op een manier die ze leuk vinden, en om een ​​niveau van ‘zen’ te ervaren dat we zelden ervaren in ons dagelijks leven. Yoga gaat niet alleen over sporten, toning en al die jazz; het gaat erom beter verbonden te worden met jezelf en de wereld om je heen. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan je ademhaling en de gewaarwording en geluiden van bepaalde dingen.

Yoga staat bekend om zijn uitdagende houdingen, gevoelens van euforie en de kalme, meer verbonden gevoelens die je zowel op korte als op lange termijn krijgt. Je weet dit misschien, en je weet misschien dat er nog een aantal verschillende soorten yoga zijn. Elk heeft individuele en unieke voordelen om van te genieten.

We gaan in dit bericht een soort yoga behandelen dat vrij nieuw is en dat veel mensen plezierig vinden. Geen Hatha-yoga, Bikram-yoga of iets dergelijks … silent disco yoga. Deze yogavorm tilt het concept van zen naar een heel nieuw niveau! Het klinkt misschien raar, maar blijf bij ons.

Laten we het hebben over silent disco yoga, wat het is en waarom je gewoon zou kunnen genieten van deze ontspannende, meeslepende ervaring.

De meest memorabele yoga oefening die je ooit zult doen

Silent disco yoga is zonder twijfel een van de meest memorabele yoga oefeningen die je ooit zult doen. De meeste mensen hebben een ‘type’ als het om yoga gaat. Sommigen geven er de voorkeur aan simpel en eenvoudig, anderen geven de voorkeur aan extra zweterig, en sommigen geven de voorkeur aan de silent disco soort. Silent disco yoga kan worden genoten door alle soorten yogaliefhebbers het is het proberen waard!

Maar hoe doe je dit soort yoga? Je voert de oefening uit met een draadloze koptelefoon en je hoort de yogaleraar ook via deze stille disco-koptelefoon, omdat ze een microfoon gebruiken die is aangesloten op een draadloze zender. U kunt het volume comfortabel voor u maken en de hoofdtelefoon filtert storende achtergrondgeluiden perfect weg, zodat u zich echt kunt onderdompelen in uw praktijk.

Je zult je meer kunnen concentreren op hoe je je voelt, je ademhaling en wat je instructeur je zegt te doen. Je zult waarschijnlijk zowel de fysieke als mentale voordelen van dit soort yoga beoefening tienvoudig ervaren!

Geniet van Silent Disco Yoga op veel prachtige locaties

Het mooie van deze vorm van yoga is dat je er op veel prachtige locaties van kunt genieten. In een hal of gymzaal is het nog leuk, maar je kunt deze vorm van yoga ook doen op het strand of in een andere mooie setting. Stel je voor dat je een vrolijke yogahouding uitvoert terwijl de zon tegenover je ondergaat op een zandstrand?

Andere soorten yogalessen zijn mogelijk niet toegestaan ​​op een strand of een buiten locatie, omdat veel plaatsen niet geschikt zijn of geen vergunning hebben om geluid te versterken. Silent disco yoga elimineert dit probleem.

Andere voordelen van Silent Yoga Disco

Nog meer grote voordelen van silent disco yoga? Je kunt je concentreren op precies wat je instructeur zegt, bijna alsof ze zachtjes in je oor fluisteren. Je kunt ook geluiden van buitenaf en afleiding, zoals voorbijrijdende brandweerauto’s, beter buitensluiten. Iedereen in de klas zal de instructeur ook goed kunnen horen; er is geen kans dat degenen achterin het niet begrijpen, en degenen voorin vrijwel hun gehoor verliezen. Veel mensen die dit soort yoga doen, geven aan dat ze zich enorm verbonden voelen met hun instructeur.

Je zult nooit een meer gerichte les ervaren als een silent disco yogales. Je kunt je helemaal in elke pose plaatsen, beter contact maken met je instructeur en tegelijkertijd genieten van een aantal zen opwekkende deuntjes.

Als je klaar bent om je yogabeoefening naar een hoger niveau te tillen en te genieten van een gevoel van ‘zen’ als nooit tevoren, zou silent disco yoga de oefening voor jou kunnen zijn. Probeer het en zie hoe je je voelt we denken dat je een heel nieuw perspectief op yoga zult krijgen en de ongelooflijke voordelen die het kan bieden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest