Thema feest in 2022, de 12 leukste ideeën. Gegarandeerd feest!

thema feest in 2022

Een thema feest in 2022? De 12 leukste ideeën!

Organiseer je een groot feest en ben je op zoek naar thema-ideeën, thema-avondideeën of verkleedideeën voor een verjaardag? Iedereen houdt ervan om plezier te hebben op een feest, dus wat is een betere manier om je feest tot leven te brengen dan een themafeest te houden en je vrienden en familie te verkleden!

Of je het nu redelijk conventioneel wilt houden en voor een thema-avond van tientallen jaren wilt gaan, of all-in wilt gaan voor een complete ‘mash-up’, we gaan een aantal ideeën bekijken die leuk zijn, en nog beter worden als je het draagt een paar van ons

1. Jaren ’60 themafeest

De geboorteplaats van moderne muziek (en misschien zelfs je opa). We zeggen dat silent disco all-inclusive is en dat menen we ook. Poets je ‘mojo’, graaf je geplette fluwelen pak uit of begin te bedenken waar je fakkels kunt kopen. The Beatles, the Rolling Stones, The Beach Boys, The Doors… Als dat allemaal een beetje oud is voor uw gasten, wijd gewoon een kanaal aan iets dat de jongeren blij zal maken …

2. Themafeest uit de jaren 70

Misschien ben je een beetje een ‘blondie’ fan? Of het tegenovergestelde einde van het spectrum en je innerlijke Gene Simmons willen benutten? Nou, met silent disco feestapparatuur kun je beide hebben! Zet de schakelaar op de silent disco koptelefoon om en je kunt een nieuwe romanticus in hart en nieren zijn terwijl je eruitziet als de leadzanger van Kiss. Klinkt gek? Dat is omdat het zo is. Wie je ook kiest om op te duiken, we twijfelen er niet aan dat je het zult rocken man!

3. 80’s disco themafeest

De jaren 80! Droom niet dat het voorbij is! We zijn onvermurwbaar (snap je? Adam-Ant) dat je op een disco-themafeest uit de jaren 80 ‘de hele nacht (hele nacht)’ zult dansen… Dubieuze woordspelingen uit de jaren 80, er zit zoveel muziek in dit decennium dat het moeilijk te weten is waar te beginnen.

Drie kanalen, maar toch zoveel mogelijkheden! ‘Spring’ met Van Halen of ‘loop als een Egyptenaar’, één ding weten we zeker: als je een silent disco host, zul je moeite hebben om ‘het te verslaan’. Je hoeft niet ‘te verlegen’ te zijn, maar je moet misschien oppassen voor een ‘onzorgvuldig gefluister’, want met de koptelefoon uit kan het behoorlijk stil zijn. Oh en vergeet niet je enorme schoudervullingen en enorme mobiele telefoon mee te nemen.

4. 90’s themafeest

We vertellen je wat je wilt (wat je echt, echt wilt); Het beste van de jaren 90 beschikbaar met een druk op de knop. Of je nu meer een ‘Sporty Spice’ bent of een beetje ‘chique’, kies je kanaal en geniet ervan. De jongens hoeven zich ook geen zorgen te maken, een indie-avond tussen Noord en Zuid is misschien op zijn plaats.

Wist je dat Oasis en Blur in de loop van hun carrière meer dan 342 nummers hebben uitgebracht? Met zoveel nummers is het moeilijkste van je avond om te kiezen wat je op de afspeellijst wilt hebben! Voor degenen die niet van de indie-scene houden, waarom niet knallen op een Prodigy en ze kunnen allemaal een silent rave houden?

Misschien wil je je niet beperken tot één tijdperk of stijl, de helft van het plezier van een stil feest is dat je verschillende stijlen kunt kiezen of kunt mixen en matchen. Als je vastzit aan silent disco feestideeën, waarom ga je dan niet voor …

5. Een nacht op het strand

Vakanties waren de laatste tijd misschien een beetje schaars, maar met een Hawaiiaans themafeest heb je de “drie S’s” klaar om te gaan … Shorts, gekke dansen en stille koptelefoons (wat dacht je dat we bedoelden?). Waarom wijdt u niet een of twee zenders aan vakantieklassiekers? ‘Hoela’ of ‘Macarena’? Het is jouw keuze. Prijzen uitgereikt voor het beste (slechtste) tropische shirt en de lichtste benen.

6. Hollywood-glamour

Hugh Hefner is er misschien niet meer, maar zijn nalatenschap kan voortleven op uw feest. Denk er eens over na, wat is er leuker dan een silent disco feestje? Easy, een silent disco waar je in een zijden pyjama kunt opduiken! Een feest met een playboy-herenhuisthema is misschien wel het juiste ticket. De dames hebben ook het perfecte excuus om er zo glamoureus mogelijk uit te zien, Playboy Bunnies en Hollywood Hunks… Hoe bedoel je, mijn fluwelen kamerjas past niet bij je jurk?

7. Een nacht vol rock

Dit is een van onze absolute favorieten, er zijn zoveel mogelijkheden om je stille feest te laten zingen. Gescheurde spijkerbroeken, twijfelachtige kapsels, de herinneringen die op het feest van een rockster zijn gemaakt, blijven lang helder en levendig (in tegenstelling tot de tatoeage van een rockster). Met de mogelijkheid om tot drie verschillende muziekstromen te hebben, kun je elke gast het gevoel geven een internationale rockster te zijn. Je zou kunnen gaan voor punk versus klassiek, metal versus grunge, of zelfs transatlantisch in een strijd tussen de VS en het VK (we weten allemaal dat het VK de beste rocksterren produceert … op je fiets Bon Jovi, Freddie Mercury en Queen streamen op het rode kanaal ).

8. Legerthema feest

Hoewel een militair thema misschien helemaal groen is, zorgen de lichten op onze stille hoofdtelefoons ervoor dat de dansvloer dat niet is als je de muziek goed hebt. Of je nu gecamoufleerd wilt blijven en op de achtergrond wilt chillen, of voor een volledig muzikaal bombardement wilt gaan, stille disco geeft je de mogelijkheid om beide te doen.

9. Een Mexicaans themafeest

Terwijl stille feestkoptelefoons verstelbaar zijn tot vrijwel elke hoofdvorm, weten we niet helemaal zeker of ze over een sombrero passen. Dat gezegd hebbende, als je voor een Mexicaans thema gaat, kun je zeker zijn van ‘Juan’ van de beste feesten van je leven. Wat Mexicaans eten, een kanaal gewijd aan wat Mariachi-muziek… en misschien een paar brutale shots tequila zouden de stemming goed moeten doen. Wees voorzichtig als je het over snorren hebt (zonder de silent disco koptelefoon op kan iedereen je horen!

10. Spookachtig Halloween-thema

Dracula houdt misschien niet van spiegels, maar wie houdt er niet van een glanzende discobal? Hoewel je een absolute schreeuw kunt hebben op een koptelefoonfeestje, is het absoluut niet nodig om te schreeuwen. Als je weerwolfkostuum je helemaal warm en gehinderd achterlaat, of je voelt je als een zombie nadat je je sokken uit hebt gefeest, is het gemakkelijk om de koptelefoon af te zetten en een pauze van vijf minuten te nemen.

We willen graag een kleine disclaimer maken, als je op een stil feestje bent, vliegt de tijd echt als je plezier hebt, dus als je besluit om je als vampier te verkleden, geef ons dan niet de schuld als je zo hard hebt gefeest dat de zon begint op te komen.

11. Een nacht in het Wilde Wilde Westen

Je krijgt niet vaak de kans om wild te gaan. Als countrymuziek echt jouw ding is of als je een menigte wilt zien dansen terwijl je heimelijk luistert naar enkele moderne hits, dan is een Silent Disco feest in het Wilde Westen misschien iets voor jou.

Introduceer een aantal westerse spellen en houd een geïmproviseerd waterpistoolgevecht (let op de silent disco koptelefoon) wanneer ‘Cotton Eye Joe’ opkomt, of laat een ander kanaal voor een Cowboys en Indians dansen…

12. Neon/UV-feestje

Over warpaint gesproken, terwijl silent disco feesten over het algemeen vrij stil zijn, kan onze silent disco feestuitrusting er behoorlijk luid uitzien.

De hele kamer is gevuld met kleur. Waarom niet een stap verder gaan en wat UV-lampen aan de gang krijgen? Er zullen rood, blauw en groen zijn, om nog maar te zwijgen van een zee van witte stralende glimlachen. Misschien combineren met een van onze andere ideeën? De jaren 80 waren vol neon, stel je voor hoe dat zou zijn onder een UV-lamp? Een Hawaiiaans themafeest houden? Laat die shirts en tans glanzen!

 

thema feest

 

Host een silent disco feest!

Als je ooit naar een silent disco koptelefoonfeestje bent geweest, weet je het al

De mogelijkheid om drie verschillende afspeellijsten te kiezen, veel te lachen en zelfs een rustige tijd te stoppen, zonder de kamer te verlaten, zijn allemaal goede redenen om te boeken en

geef een Silent Disco-koptelefoonfeestje.

Voor degenen onder u die gewend zijn om naar grote clubavonden te gaan, u zult bekend zijn met het concept van verschillende kamers met een ander feestthema en muziekstijlen. Het mooie van stille disco is dat je de beste elementen van dit concept kunt combineren in één ruimte.

Huur onze apparatuur en je kunt 3 kanalen met verschillende muziek tegelijk afspelen. Als je een verkleedthema hebt, waarom zou je de muziek dan niet afstemmen op het thema, denk dan aan popsterren uit de jaren 90 of rocklegendes uit de jaren 80.

Waar kan ik een silent disco huren?

De meest voorkomende verhuur locaties van silent music zijn:

 • Silent disco huren Nederland
 • Silent disco huren Spijkenisse
 • Silent disco huren Arnhem
 • Silent disco huren Amsterdam
 • Silent disco huren Rotterdam
 • Silent disco huren Utrecht
 • Silent disco huren Tilburg
 • Silent disco huren Hellevoetsluis
 • Silent disco huren Zeeland
 • silent disco huren Zuid-holland
 • Silent disco huren Noord-holland
 • Silent disco huren Overijssel
 • Silent disco huren Gelderland
 • Silent disco huren Limburg
 • Silent disco huren Brabant

Meer informatie over silent disco huren?

silent music huren

Heeft u zelf een website nodig? Wij helpen u graag verder via ons webdesign en marketing bureau page build.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest