Silent Disco Verjaardagsfeestje in 2022

Verjaardagsfeest

Silent Disco Verjaardagsfeestje in 2022 – De beste manier om uw gasten te vermaken en uw buren tevreden te houden

Als je binnenkort jarig bent en je wilt een feestje voor jezelf of een vriend(in) geven, dan heb je veel om over na te denken. Je moet niet alleen nadenken over de gastenlijst, de dresscode en de locatie, je moet ook nadenken over het thema.

Het enige is dat de meeste dingen al eerder zijn gedaan. Niemand wil een feest dat past bij alle andere feestgangers die eerder zijn geweest. Er is echter één ding dat nog steeds vrij nieuw en opwindend is voor mensen. Een Silent Disco verjaardagsfeestje!

Een Silent Disco verjaardagsfeestje geven is een uniek idee en een idee dat je gasten niet snel zullen vergeten. Het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met silent music, uw bestelling plaatsen en uw feest voorbereiden. Iedereen krijgt een draadloze koptelefoon en kan zelf schakelen tussen wel 3 kanalen (als u drie zenders bij uw silent disco set besteld), afhankelijk van waar ze naar willen luisteren. Dit is erg handig als u een feest geeft met een gezelschap met diverse muziek samen.

Gefascineerd? Laten we bespreken waarom een ​​Silent Disco-verjaardagsfeest de juiste keuze voor u zou kunnen zijn:

Uw feest kan overal plaatsvinden

Een Silent Disco verjaardagsfeestje kan overal plaatsvinden. Of je het nu in je plaatselijke pub, hal of in je huis wilt, het kan allemaal. U hoeft zich geen zorgen te maken over ruzie met de buren of geluidsoverlast tijdens het houden van de silent  disco, het beste is dat de Silent Disco koptelefoons overal mee naar toe kunnen worden genomen de drager kan tot 500 meter van de zender lopen en toch het geluid blijven ontvangen dus zelfs als een gast naar buiten voor een sigaret of naar het toilet moet. Het feest stopt nooit!

Een Silent Disco-verjaardagsfeestje dat mensen niet zullen vergeten

Alle verschillende thema’s zijn al een keer voorbij gekomen, maar dit is een uniek idee dat mensen niet zullen vergeten. Uw feest wordt het gesprek van de dag! Wanneer heb je voor het laatst gehoord dat iemand een Silent Disco verjaardagsfeestje of evenement heeft?

Het zal super grappig zijn

Wat is er grappiger dan de hele nacht mensen te zien dansen op verschillende beats? Je kunt je koptelefoon op hetzelfde kanaal zetten met een vriend, zodat je allebei tegelijk op hiphop danst, terwijl alle anderen dansen op popmuziek. De koptelefoon laat je zien waar anderen naar luisteren met een lampje aan de zijkant, dus je hoeft niet eens je koptelefoon af te zetten om te vragen. Je zult ongetwijfeld goed kunnen lachen vooral als je je koptelefoon afzet en in volledige stilte geniet van het gekke dansen!

Blijf in de goede boeken van je buren

Heb je je verjaardagsfeestje thuis, of in een zaal met omliggende huizen? Je hoeft de buren niet lastig te vallen als je een Silent Disco party hebt. Je blijft in hun goede boeken en hebt nog steeds een fantastische tijd met je dierbaren. Je wilt absoluut niet dat het feest moet stoppen vanwege een boze buurman of omgeving

Feesten tot in de vroege uurtjes

Niemand komt uw feest afsluiten of klagen, want het geluidsniveau zal respectabel zijn. U kunt veilig genieten van uw feest in de wetenschap dat het niet uit de hand loopt en dat u tot in de vroege uurtjes kunt feesten. Dit zelfvertrouwen kun je alleen voelen met een Silent Disco verjaardagsfeestje!

Voor ieder wat wils

Je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van een afspeellijst met ieders muzieksmaak, want er is een kanaal voor iedereen met een Silent Disco-verjaardagsfeestje. Iedereen kan op dat moment luisteren naar de zender die hij leuk vindt, of de hele nacht naar zijn favoriete genre luisteren.

Er is geen kans dat je klachten over de muziek zult horen, want het is zo divers! Niet iedereen houdt van hetzelfde, en een Silent Disco verjaardagsfeestje sluit hier perfect op aan. Wat betekent dit? Dat elke feestganger een geweldige tijd zal hebben, natuurlijk, omdat ze de ultieme controle hebben!

Nooit meer schreeuwen over de muziek

Ooit ‘s ochtends wakker geworden met een zere keel door de hele nacht over de bar tegen je vrienden te schreeuwen? Wij ook. Bij een Silent Disco-verjaardagsfeestje hoef je alleen maar je koptelefoon af te zetten. Voila, een geweldige omgeving voor vrienden om bij te praten en een praatje te maken. Je hoeft niet te schreeuwen of naar buiten te gaan. Het is zo handig, vooral als je een aantal van je gasten al een tijdje niet hebt gezien.

Een Silent Disco-verjaardagsfeestje is absoluut een van de meest unieke feestideeën die je tegenwoordig kunt bedenken. Als je een onvergetelijk feest wilt dat voor elke gast geschikt is, kun je het gewoon niet beter krijgen dan dit.

Hebben wij u al enthousiast gemaakt en wilt een silent disco huren?

Bij het tabblad verhuur vindt u onze actuele prijzen voor onze silent disco’s. U kunt uw pakket volledig samenstellen zoals u dat wilt. Hiermee maakt silent music het verschil met andere silent disco verhuurders. U bepaald hoe uw set eruit ziet. Naast het volledig zelf samenstellen van uw silent disco set wordt de set ook nog binnen 20km vanaf onze vestiging gratis bij u thuis bezorgd! Buiten deze 20 km wordt uw set bij u thuis bezorgd door postnl, de kosten die hieraan verbonden zijn vindt u onder het tabblad verhuur.

Benieuwd geworden naar onze prijzen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Stuur dan een mail naar info@silentmusic.nl of bel naar 0611744356

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest