De beste silent disco bedrijfsevenementen in 2022

Silent disco

Silent disco bedrijfsevenementen zijn er in alle soorten en maten.

Voor sommige bedrijven is het een rustige avond met een paar drankjes, terwijl het voor anderen een volledige dag is met teambuildingactiviteiten, waarvan sommige misschien een beetje rommelig worden!

Goede evenementideeën zijn echter niet altijd gemakkelijk te vinden. Hoewel er tal van opties zijn, zijn ze niet allemaal geschikt. U wilt iets dat bij uw team past en uw doelen zal bereiken.

In dit bericht gaan we enkele ideeën voor evenementen op het werk van internet bekijken. Aan het einde van het artikel zou u een goed idee moeten hebben van het bedrijfsuitje dat het beste bij uw team past.

Ultieme Assault Course-uitdaging

Als je bedrijf bestaat uit een groep uitgesproken fysieke karakters (of zelfs mensen die zouden willen dat ze meer zouden kunnen bewegen), dan zou het kunnen zijn dat het team een ​​ultieme stormloopuitdaging aangaat. Toegegeven, aanvalscursussen zijn niet voor bangeriken, maar de ervaring kan wonderen verrichten voor bazen die hun teams dichter bij elkaar willen brengen.

Assault cursussen bieden een mix van alles: gedeelde fysieke uitdaging, de feel good factor die je krijgt na het sporten en competitie. Door de spierkracht van mensen op de proef te stellen, kunnen ze zich openstellen op manieren die ze niet zouden doen als ze de hele dag op kantoor vastzaten.

Een silent disco

Wat betreft ideeën voor een avondje uit, zou silent disco bovenaan de lijst moeten staan. Voor degenen onder u die het niet weten, een silent disco is een evenement waarbij iedereen een koptelefoon draagt ​​die draadloos muziek naar hun oren stuurt. Er zijn geen luidsprekers (of risico op geperforeerde trommelvliezen trouwens); alleen stroboscooplichten en af ​​en toe een wolkje droogijs.

Silent disco’s kwamen eind jaren negentig voor het eerst op de voorgrond en locaties zochten naar manieren om feesten tot in de kleine uurtjes door te laten gaan zonder de buren te storen. Sindsdien zijn ze een favoriet voor het eindejaar bedrijfsfeest.

Als je nog nooit een silent disco hebt meegemaakt, bereid je dan voor op iets dat een beetje surrealistisch aanvoelt. En wat je ook doet, doe je koptelefoon niet af!

Mysteriediners

Gelukkig zijn er bij mysteriediners geen restaurantmedewerkers die je willekeurige gerechten van hun menu serveren. In plaats daarvan is het een manier om mensen die in verschillende teams in uw organisatie werken bij elkaar te brengen en hen te helpen elkaar beter te leren kennen.

Zakenlunch

Het werkt ongeveer als volgt: het bedrijf reserveert een tafel in een restaurant en nodigt vervolgens willekeurige mensen van verschillende afdelingen uit om mee te gaan. Het is op kosten van het bedrijf, en het geeft werknemers van bijvoorbeeld marketing de kans om de boekhouders te leren kennen en vice versa. De hoop is dat er tegen het einde van de avond meer afdelingsoverschrijdende verbindingen zullen zijn, wat zal bijdragen aan beter teamwork en betere samenwerking.

Trampolinespringen

Trampolinespringen is leuk, gemakkelijk te leren en haalt mensen uit hun comfortzone. In veel opzichten is het dus de perfecte oefening voor teambuilding en roept het dezelfde mate van openheid op die je krijgt als je mensen laat deelnemen aan een aanvalscursus. Zo zijn er in Nederland namelijk grote trampoline spring hallen, en als je dan ook nog een silent disco organiseert?

De Egg-Drop Challenge

Hier is een idee voor de geekier-teams die er zijn: de ‘egg-drop-uitdaging’. Het idee hier is om met de meegeleverde materialen een apparaat te bouwen dat een rauw ei beschermt wanneer het van grote hoogte valt – het team dat het ei het verst kan laten vallen zonder dat het breekt, wint.

De Egg-drop-uitdaging is erg leuk omdat het abstract denken, vindingrijkheid en het vinden van oplossingen betreft die uw concurrenten niet hebben overwogen. Elk team moet een “eierfort” creëren dat hun ei zal beschermen terwijl het door de lucht valt. Als organisator is het jouw taak om de parameters van het evenement in te stellen, inclusief de hoogte van waaruit je teams het ei laten vallen en de materialen die ze kunnen gebruiken.

Organiseer een Cook-Off

Een cook-off is een gelegenheid voor uw teamleden om te pronken met hun culinaire vaardigheden.

Laat ze echter niet zomaar koken wat ze willen. Splits uw collega’s in plaats daarvan op in teams en geef ze vervolgens allemaal een lijst met ingrediënten. Geef ze dan een instructie als “maak een chocolade brownie” zonder recept en kijk wat er gebeurt.

Koken

Zodra alle teams hun gerechten hebben klaargemaakt, maakt u een blinde smaaktest en laat u iedereen het eten rangschikken op een schaal van één tot tien. De winnaar is het team met de hoogste totaalscore.

En als u dan ook nog een silent disco organiseert tijdens het koken, dat moet haast wel hilarische momenten gaan opleveren!

Host een flashback uit de jaren 80

Als je team voornamelijk bestaat uit mensen die zijn opgegroeid in het Thatcher-Reagan-tijdperk van dik haar, goedkope muziek en ongebreideld kapitalisme, dan is een flashback-feest uit de jaren 80 misschien wel het ultieme teambuilding-bedrijfsevenement. Het is een kans voor de mensen in uw organisatie om te genieten van een beetje magie uit de jaren 80 en herinneringen op te halen over hoe veel beter de wereld toen was. Vindt niet iedereen jaren 80 muziek leuk? Dan huurt u toch gewoon een silent disco? U kunt met een silent disco tot maximaal drie kanalen koppelen aan de silent disco koptelefoons. Zo kunt u iedere bezoeker voorzien van het genre dat hij of zij leuk vindt! 

Maak een DIY Photobooth

Als je team door een hel en terug is gegaan om een ​​project te voltooien, is het soms leuk om te vieren dat het is gelukt. Hier kan een doe-het-zelf fotohokje een wereld van verschil maken. Het is een kans voor je collega’s om te ontspannen, tot rust te komen en een beetje gek te doen met make-up, kostuums en accessoires terwijl ze poseren voor de Polaroid.

Hoewel je fotohokjes van specialisten kunt huren, heeft dat meestal geen zin. Het enige dat je nodig hebt, is een degelijke camera, een achtergrond en een paar leuke outfits en accessoires die teamleden kunnen dragen.

Na het evenement is het gewoon een kwestie van al je capriolen uploaden naar social media en wachten tot de likes en shares binnenstromen.

Zomer Food Truck Rodeo

De meeste mensen in de meeste zaken houden van eten, vooral uit een foodtruck (hoewel ze het misschien niet willen toegeven).

Rodeo’s met foodtrucks zijn uw kans om uw collega’s te vertellen dat het “oké” is om döner kebabs en gehavende saveloys te eten terwijl u met collega’s praat. Wat moeten ze tenslotte nog meer eten?

Een kantoortalentenshow

Vraag je je vaak af wat er achter de schermen gebeurt in het leven van enkele van de rustigere leden van je team? Tenzij je het uit hen forceert, is het onwaarschijnlijk dat je er ooit achter zult komen.

Maar hoe krijg je bloed uit een steen? Simpel: organiseer een talentenjacht op kantoor. Dit evenement is een kans voor leden van uw kantoor om iedereen te laten zien wat ze in hun vrije tijd doen. Het is natuurlijk niet nodig dat iedereen meedoet. Als het enige dat Steve van de boekhouding kan doen, cijfers op een spreadsheet is, dan is dat oké: hij is nog steeds lief. Maar voor alle anderen is het een kans om hun vaardigheden te laten zien, wat ze ook zijn.

Logo heggen knippen

Heeft uw organisatie een mooie grote haag buiten die er geweldig uit zou zien als deze in de vorm van uw bedrijfslogo zou worden gesnoeid? Dan wil je misschien een logo-heggensnoei-evenement organiseren. Hier geef je je collega’s een haag en wat tools en vertel je ze iets te creëren waar het bedrijf trots op zal zijn.

Ga naar een sportwedstrijd

Als je team een ​​moeilijke tijd heeft doorgemaakt en een beetje energie nodig heeft, bijt dan de kogel en neem ze mee naar een sportwedstrijd. Het kijken naar de grote wedstrijd is een kans voor hen om te genieten van wat sport, wat stoom af te blazen en te genieten van een paar drankjes. Door je collega’s mee te nemen naar de game, word je ook automatisch een coole baas. Wie wil dat niet?

Themafeest Evenement

Iedereen vindt het heerlijk om van de gelegenheid gebruik te maken om zich uit te sloven op een goed, ouderwets feest. Geef je team een ​​onvergetelijke avond door een themafeest te geven! We hebben een lijst met ideeën voor feestthema’s samengesteld en we zijn er zeker van dat er voor elk wat wils is.

Wilt u een silent disco voor uw bedrijf organiseren?

Neem gerust vrijblijvend met ons om uw bedrijfsfeest of evenement een succes te laten worden. Wij denken graag met u mee wat de beste / leukste oplossing is voor uw bedrijfsfeest of evenement. Wilt u in contact komen met ons? bel ons op 0611744356 of stuur een e-mail naar info@silentmusic.nl of vaar een vrijblijvende offerte aan via de huur pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest