Silent Disco meenemen naar verzorgingstehuizen

silent disco verzorgingstehuis

Normale mensen kunnen nooit begrijpen hoe het voelt om alleen te zijn en te lijden onder de fysieke en mentale pijn in verzorgingshuizen! Buiten hun oorspronkelijke huis willen de bewoners van de verzorgingshuizen misschien net zo van het leven genieten als anderen buiten hun zorgzone.

Het is duidelijk dat de liefde en zorg die ze in deze huizen ontvangen van het management en andere bewoners, meestal bevredigend is, maar het is een geweldig gevoel om door het leven te kunnen kijken zoals de andere normale mensen die er zijn en om aan deze conventie toe te voegen, velen organisatoren en particulieren zijn op het idee gekomen om silent disco’s in deze huizen te houden om het leven van de bewoners daar aangenaam te maken.

Het concept van silent disco was tot nu toe gangbaar op high end feesten en gelegenheden zoals bruiloften of in de clubs. Maar door de handige gebruiksmogelijkheden en minder omslachtige inrichtingen heeft het ook zijn weg gevonden naar de verzorgingshuizen. Iedereen verdient tenslotte de beste vorm van amusement, of het nu de bewoners van verzorgingshuizen zijn of de jeugd van de samenleving.

Waarom is het een goed idee om silent disco naar verzorgingshuizen te brengen?

We hebben gezien dat veel ongelukkige mensen de meest voorkomende bewoners van deze verzorgingstehuizen zijn, waarvan de hoog bejaarden en zieken belangrijker zijn. sommigen van hen zijn geïsoleerd door hun kinderen, terwijl sommigen hier zijn gekomen om te ontsnappen aan hun geïsoleerde leven en niemand hebben die voor hen zal zorgen in tijden van nood.

Ze krijgen in het verzorgingshuis alle benodigde voorzieningen die nodig zijn voor een bejaarde om vrij en comfortabel te leven, maar toch, er is altijd iets dat ontbreekt; de aanwezigheid van plezier en amusement dat ze buiten deze verzorgingshuizen kunnen krijgen. Sommigen van hen hebben ook last van immobiliteit en daarom wordt uitgaan en plezier maken ook onmogelijk voor hen, zelfs als ze dat willen of mogen.

De autoriteiten zorgen voor deze ouderen in elk aspect dat ze kunnen om hen een beter leven te geven in hun laatste dagen en daarom is het een fascinerend idee om de silent disco in de verzorgingshuizen te organiseren. De eentonigheid in de huizen wordt goed opgevangen door deze vorm van entertainment; dankzij de zich ontwikkelende trends en technologie! Niet alleen genietend van de muziek en hartstochtelijk dansen met de medebewoners van het verzorgingshuis, maar deze bewoners worden soms ook vergezeld door hun familieleden en het plezier wordt hierdoor met nog meer vergroot.

Ook de mensen die niet kunnen bewegen of lopen, genieten van de stille disco door vast te zitten op hun stoelen en door hun handen en lichaam te dansen. 

Hoe is de stille disco georganiseerd in de verzorgingshuizen?

Net zoals het bij andere gelegenheden werkt, werkt de silent disco bij de verzorgingshuizen ook op dezelfde manier.

De concepten blijven hetzelfde; er is een in-house DJ die nummers speelt op verschillende frequenties die rechtstreeks zijn aangesloten op de draadloze koptelefoon als verschillende kanalen en het stelt de feestgangers in staat om de nummers van hun keuze te kiezen en te dansen op de muziek. Zoals veel ouderen van liedjes uit hun tijd houden, is het het beste om op verzoek naar dat soort liedjes te luisteren en hun hart erop uit te dansen.

Het is ook een voorrecht voor de managers en autoriteiten van de verzorgingstehuizen om te zien hoe de bejaarden grappig en onderhoudend zijn en al hun fysieke en mentale pijn vergeten. Het gewicht van de koptelefoon of de zachtheid van het geluid wordt goed verzorgd door zowel de organisatoren als de discoserviceproviders, zodat het geen ongemak veroorzaakt voor de ouderen.

Houd een positieve benadering en wees gelukkig

Het is inderdaad een zeer positieve benadering om om te gaan met het gepiep van het verzorgingshuis, die verschillende soorten pijn en lijden doormaakt tijdens hun verblijf in de verzorgingshuizen weg van hun familie. Hoewel geen enkel materialistisch gewin ooit de leegte van de persoonlijke relaties en de achtergelaten littekens kan opvullen, is het toch een leuk tijdverdrijf voor de ouderen. Wilt u een huur order plaatsen of heeft u vragen voor ons? Stel ze gerust!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest