Geniet van een prachtige silent disco op oudejaarsavond

oudejaarsavond 2021

Heb je al eens een silent disco bijgewoond?

Of je dat nu wel of niet hebt gedaan, we raden je aan om deze oudejaarsavond te genieten van uw nieuwjaarsfeest in een silent disco! Laat de klachten van buren dat je “te luid” bent geen einde maken aan je nieuwjaarsviering!

Silent disco betekent dat je met je vrienden het begin van 2022 kunt feesten en vieren zonder de sluimer van je buren te storen, en dat je ‘s ochtends niet met een zere keel wakker hoeft te worden door de hele avond tegen je vrienden te schreeuwen.

Wat te doen op oudejaarsavond?

Wilt u een oudejaarsavond feest organiseren waar nog lang over wordt na gepraat? Silent music kan u wellicht helpen om de oudejaarsavond geslaagd te maken!

Het is niet nodig om op internet te zoeken naar “ideeën voor oudejaarsfeesten”, aangezien silent disco-evenementen een populaire ervaring is waar het hele gezin van zal genieten.

Met drie verschillende muziekkanalen kan er muziek zijn waar de kinderen van zullen genieten, liedjes voor de volwassenen om op te dansen en deuntjes waar de grootouders dol op zullen zijn.

U hoeft zich geen zorgen te maken over buren of kinderen die proberen te slapen, want dit koptelefoonfeestje betekent dat niemand anders dan degenen met een koptelefoon de muziek kunnen horen.

Muziek Mayhem

Heb je ooit een feest gegeven waar je non-stop muziekverzoeken krijgt of heb je de helft van je tijd moeten besteden aan het instellen van de volgende nummers?

Dat gedoe heeft u niet met een silent disco, u kunt wel tot 3 verschillende muziek stijlen afspelen op onze silent disco sets. Zo is er dus voor iedereen wel een kanaal waarop de muziek wordt afgespeeld die hij of zij leuk vindt!

Wanneer uw gasten arriveren op uw silent disco en hun koptelefoon opzetten, kan iedereen afstemmen op de gewenste muziek stijl en het feest kan beginnen!

Een ander voordeel is dat de muziekzender op veel apparaten kan worden aangesloten, zoals laptops, iPods en telefoons, DJ-mixers en zelfs tv’s. Het enige wat je hoeft te doen is de nummers van tevoren in te stellen en dan kun je de rest van de avond ontspannen zonder je zorgen te maken over de muziek.

Ideeën voor oudejaarsfeesten voor volwassenen

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar oudejaarsfeestideeën voor volwassenen of op zoek bent naar iets waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten. De kinderen zullen dolgelukkig zijn met het dragen van deze geweldige Silent Disco koptelefoon op het oudejaarsavond feestje. Ondertussen kan het stille feest doorgaan nadat de kinderen in bed zijn weggestopt, terwijl jij opblijft en meedoet met het aftellen op oudejaarsavond om het nieuwe jaar in te gaan.

Zet de Silent Disco Party-trend in het nieuwe jaar door

Silent disco-feesten worden een trend met silent disco bruiloften, silent disco nachtclubevenementen en zelfs veel silent disco gelegenheden! Dus wees een trendsetter!

Hebben wij u al enthousiast gemaakt en wilt een silent disco huren tijdens oudejaarsavond?

Bij het tabblad verhuur vindt u onze actuele prijzen voor onze silent disco’s. U kunt uw pakket volledig samenstellen zoals u dat wilt. Hiermee maakt silent music het verschil met andere silent disco verhuurders. U bepaald hoe uw set eruit ziet. Naast het volledig zelf samenstellen van uw silent disco set wordt de set ook nog binnen 20km vanaf onze vestiging gratis bij u thuis bezorgd!

Benieuwd geworden naar onze prijzen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Stuur dan een mail naar info@silentmusic.nl of bel naar 0611744356

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest