Silent disco bruiloft hip in 2022

silent disco bruiloft

Heeft u nog geen idee welk thema u uw huwelijksfeest wilt geven? Wij weten het wel! Een silent disco bruiloft een 2022 is helemaal hip! In deze blog vindt u de 11 redenen waarom een ​​silent disco bruiloft de perfecte manier is om uw grote dag te vieren

De meeste mensen willen dat hun bruiloft totaal uniek is, leuk voor elke gast, onvergetelijk en speciaal naast een overvloed aan andere dingen.

Veel bruiloften passen echter gewoon bij de rest. Als je eenmaal naar één bruiloft bent geweest, ben je naar ze allemaal geweest, toch? Niet noodzakelijk! Er zijn nog steeds enkele unieke ideeën die grotendeels onontgonnen zijn gebleven hoe zit het met een stille disco-bruiloft?

Je hebt er waarschijnlijk niet eens aan gedacht om een ​​silent disco bruiloft te organiseren, en het klinkt in eerste instantie misschien niet als jouw ding. U moet echter een open geest houden. Lees verder voor 11 redenen waarom een ​​Silent Disco-huwelijk de perfecte manier is om je grote dag te vieren!

1. Een totaal unieke manier om je bruiloft te vieren

Je kunt niet ontkennen dat een silent disco huwelijk een totaal uniek feestidee is. Er is geen kans dat uw bruiloft voorbij zal gaan zonder dat erover gesproken wordt met een silent disco.

Hoeveel mensen ken je die er een hebben gehad? Waarschijnlijk geen! De meeste mensen kiezen voor een DJ, of een live band. Zelden krijg je een bruiloft die zo uniek is als deze!

2. Plezier voor absoluut iedereen

Een silent disco is leuk voor iedereen. Dit feest is geweldig voor gasten van alle leeftijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over een aparte tafel om de kinderen te vermaken, want zij zullen ook meedoen aan het silent disco plezier.

3. Geen geluidsbeperkingen

Een van de grote voordelen van een Silent Disco huwelijksfeest is dat er geen geluidsbeperkingen zijn. Alleen gasten die de koptelefoon dragen, kunnen de muziek horen, wat betekent dat je het feest ook na uren kunt laten doorgaan als je dat wilt. U kunt de hele nacht feesten met de mensen van wie u houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast!

 

4. Muziek die geschikt is voor een overvloed aan gasten

Er zijn verschillende kanalen in een silent disco waar gasten tussen kunnen schakelen om iets te vinden dat ze echt leuk vinden. Er zullen geen muziekklachten zijn van uw gasten. Kinderen kunnen naar One Direction luisteren, terwijl volwassenen kunnen rocken of dansen.

Hoeveel druk zal dat afnemen als het gaat om het kiezen van een DJ, afspeellijst of band?

5. Rust en stilte voor degenen die er de voorkeur aan geven

Als sommige gasten niet willen feesten, is dat prima. Rust en stilte zullen er zijn voor wie dat wil, of zelfs voor wie even wil bijpraten.

6. Langeafstandstechnologie

De langeafstandstechnologie die in silent disco’s wordt gebruikt, betekent dat als een gast naar het toilet of naar buiten wil om wat lucht te happen, ze niets zullen missen. Alles werkt nog, zelfs op 500 meter afstand.

7. Eindeloos entertainment

Kijken hoe je oom een ​​paar bewegingen maakt op een heel ander nummer dan waar jij naar luistert, zal waarschijnlijk een van de grappigste dingen zijn die je in een tijdje hebt gezien.

Silent disco’s bieden eindeloos entertainment!

8. Geen behoefte om over de muziek te schreeuwen

Wil je iets tegen iemand zeggen, maar wil je je stem niet overbelasten? Geen probleem. Silent disco’s zorgen ervoor dat je niet over muziek hoeft te schreeuwen. Zet gewoon je Silent Disco koptelefoon af en ga lekker kletsen.

9. Vergeet licentiebeperkingen

U hoeft zich geen zorgen te maken over licentiebeperkingen met een silent disco. Niet alle podia zullen de juiste licentie hebben om muziek uit te zenden, maar een silent disco is volkomen legaal.

Dit betekent dat je geen beperkingen hebt bij het kiezen van waar je je feest wilt organiseren, en je hoeft je geen zorgen te maken dat een politieagent komt opdagen en het feestje stopt!

10. Een onvergetelijk feest

Je kunt er zeker van zijn dat wanneer je een feest als dit organiseert, je een onvergetelijke tijd zult hebben. Denk terug aan enkele van de bruiloften waar je bent geweest. Kun je je zoveel van hen herinneren? Waarschijnlijk niet.

Een stille disco is niet iets dat iemand snel zal vergeten de kans is groot dat mensen nog heel lang over je bruiloft zullen praten.

11. Een stille disco kan overal plaatsvinden

Een stille disco kan vrijwel overal plaatsvinden. Maak uw keuze: een feestzaal, een hotel, restaurant, tuin, bos, festival, nachtclub – waar u uw huwelijksfeest maar wilt houden.

 

Zijn deze 11 redenen genoeg om u ervan te overtuigen dat een silent disco bruiloft de perfecte alternatieve manier is om uw grote dag te vieren?

Stelt u zich eens voor hoeveel plezier u en uw dierbaren zouden kunnen hebben. Je zult ongetwijfeld een aantal herinneringen maken die voor altijd zullen duren!

 

Wilt u een silent disco voor uw bruiloft organiseren?

Neem gerust vrijblijvend met ons om uw bruiloft een succes te laten worden. Wij denken graag met u mee wat de beste / leukste oplossing is voor uw bruiloft. Wilt u in contact komen met ons? bel ons op 0611744356 of stuur een e-mail naar info@silentmusic.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via de huur pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest