Hoe organiseer je een Silent Disco? Welke apparatuur is vereist?

silent disco tour

Dus…. hoe organiseer je een Silent Disco? Silent disco’s zitten in een stijgende trend en veroveren clubs en feesten, maar weet je welke uitrusting je nodig hebt om er een te houden?

Wat heb je nodig voor een silent disco?

Om een ​​silent disco te houden, zijn er twee belangrijke dingen die je nodig hebt:

  • Silent Disco koptelefoon – Als je een silent disco organiseert, kun je niet zomaar een gewone koptelefoon gebruiken. Onze Silent Disco koptelefoons zijn LED verlicht en draadloos daarnaast zijn ze oplaadbaar, wat betekent dat je geen gedoe hebt met het constant moeten vervangen van de batterijen. Het volume en het kanaal van muziek kunnen ook worden aangepast via de koptelefoon.
  • Silent Disco Transmitter – Voor alle silent disco’s is het nodig om een ​​draadloze zender te hebben. Bij silent music hebben onze draadloze zenders een bereik van 500 meter, waarin mensen naar hun muziek kunnen luisteren. Ondertussen heeft de draadloze zender ook een selectie van drie kanalen, die kan worden aangesloten op een iPhone, iPad, laptop of een DJ draaitafel die op uw feest optreedt, zodat uw gasten de keuze hebben uit muziek om uit te kiezen.

Hoe werkt een silent disco?

Mensen stellen vaak de vraag hoe heb je een silent disco? maar het is eigenlijk veel gemakkelijker dan je waarschijnlijk denkt:

  • Hoe een silent disco te organiseren – Het organiseren van een silent disco party is eigenlijk veel gemakkelijker dan je je ongetwijfeld kunt voorstellen. Het enige dat je anders moet doen in vergelijking met het houden van een ander normaal feest, is dat je de verhuur van je Silent Discokoptelefoon moet regelen.
  • Hoe een silent disco op te zetten – Bij het opzetten van de silent disco is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je verschillende muziekstijlen hebt voorbereid die geschikt zijn voor verschillende gasten. Doordat de draadloze koptelefoons over drie verschillende kanalen beschikken, kun je de draadloze zender dus aan drie verschillende muziekstations koppelen. Uw gasten kunnen tijdens de silent disco van muziekzender veranderen, afhankelijk van naar welke muziek of nummers ze op een bepaald moment willen luisteren.

Het gebruik van onze silent disco apparatuur is niet alleen beperkt tot disco-evenementen, onze silent feestapparatuur heeft vele, vele andere toepassingen:

  • Trouwfeest – Op die speciale dag wil niemand dat het feest eindigt, maar dat kan een worsteling zijn met geluidsbeperkingen in buurten. Een silent disco bruiloft is het antwoord waar je naar op zoek was.
  • Bedrijfs-/tentoonstellings – Bij het houden van zakelijke bijeenkomsten en tentoonstellingen kan het een beetje een worsteling zijn om te vertalen wanneer mensen uit verschillende landen aanwezig zijn. Door gebruik te maken van silent disco koptelefoons voor bedrijfsevenementen, kunnen de afzonderlijke kanalen als verschillende talen worden gebruikt, zodat iedereen kan begrijpen wat er wordt gezegd.
  • Silent Cinema – Als je een openluchtbioscoopavond wilt houden, maar je je zorgen maakt over de geluidsbeperkingen in de avond, dan kan het huren van een silent bioscoop ongelooflijk handig zijn.
  • Huis feest – Het maakt niet uit wat voor soort feest u houdt, van die kleine familiebijeenkomst tot enorme verjaardags- of oudejaarsfeesten, onze verhuurservice voor silent discofeesten kan de avond wat meer plezier en entertainment brengen.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van Silent Disco koptelefoons, neem dan contact op of bestel uw silent disco set via de huur pagina!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest