Kopen

Silent disco kopen

Een silent disco kopen? Ook dat kan behoord tot de mogelijkheden bij Silent music. Bij ons kunt u voordelig silent disco koptelefoons kopen! In het onderstaande formulier kunt u aangeven hoeveel zenders en koptelefoons u nodig heeft. Silent music maakt voor u een offerte op maat. De koptelefoons kunnen geleverd worden inclusief logo. Houd wel rekening met 6 weken levertijd.  Om de kosten voor u en ons zo laag mogelijk te houden hebben wij besloten om de koptelefoons op aanvraag.

Op deze manier hebben wij geen kosten om de koptelefoons en zenders op te slaan voor u en kunt u dus via ons zo voordelig mogelijke een silent disco kopen voor bij u thuis of voor uw bedrijf.

Waarom een silent disco kopen?

Bent u van plan uw vaker een silent disco te gaan organiseren voor grote groepen of heeft u wellicht een eigen café of discotheek waar u op regelmatige basis een silent disco wilt gaan organiseren kan het voor u voordeliger zijn om uw eigen silent disco aan te kopen. Het voordeel van zelf uw silent disco kopen is dan ook dat u uw investering sneller terug heeft verdient dan verwacht.

Is een silent disco kopen niets voor u?

Een silent disco kopen is uiteraard een grote investering, wilt u liever uw silent disco of evenement door ons laten verzorgen? Dat kan uiteraard ook, wij helpen u graag verder om uw evenement een groot succes te maken. Wilt u een kleine silent disco huren? Dan verwijzen wij u graag door naar onze verhuur pagina u kunt via deze pagina uw silent disco bestellen via onze webshop. Voor bedrijven en grote evenementen willen wij u vragen om een offerte op maat aan te vragen via onze offerte pagina. Als u verder nog vragen heeft over onze silent disco of wellicht over een silent disco kopen, stel ze gerust. U kunt ons bereiken op 06-11744356 of per mail via info@silentmusic.nl.

Naam*
e-mail*
telefoonnummer*
Straat + huisnummer*
Plaatsnaam*
Aantal koptelefoons*
Aantal zenders*
Wilt u uw logo laten bedrukken?

Made by page build