silent disco feest

Silent disco huren

Silent disco

Wilt u een silent disco huren?, wij verzenden uw silent disco set door heel Nederland voor een vast laag tarief incl. gratis retourlabel.

Onze koptelefoons zijn uitermate geschikt voor verschillende soorten evenementen. Zo kun je een feest geven zonder de buren te storen, een congres in verschillende talen organiseren of verschillende workshops in één ruimte houden. Silent disco huren voor thuis of op locatie doe je gemakkelijk via onze webshop.

Ook tijdens Corona wordt silent disco veel gehuurd. Zo kan je als sportschool zonder overlast te geven buiten in de natuur groepslessen organiseren of kan je een drive-in bioscoop organiseren waarbij elke toeschouwer kraakhelder geluid ontvangt!

Onze silent disco sets komen bij u aan met alle benodigde bekabeling, u kunt bij de bestelling aangeven waarop u de silent disco koptelefoons wilt aansluiten. Zo kunt u erop rekenen dat u uw muziek altijd kunt afspelen.

Wilt u een silent disco huren voor uw bedrijf, café of evenement? Vraag dan een offerte op maat aan via de onderstaande button.

U kunt nu uw silent disco nu bestellen via onze webshop! Wilt u liever op de oude manier uw order reserveren of een offerte op maat ontvangen? Dat kan uiteraard ook nog! Het reservering formulier vind u hier (oude reservering formulier). Alle prijzen zijn per dag en incl. 21% BTW, vindt uw silent disco op vrijdag of zaterdag plaats? Dan verzenden wij uw silent disco op dinsdag/woensdag naar u via postnl, u kunt het pakket dan uiterlijk dinsdag weer retour zenden aan ons. U hoeft dus alleen de gewenste datum te selecteren! De overige dagen hoeft u uiteraard niet te betalen. Naast de losse verhuur bieden wij u ook pakketten aan, deze pakketten hebben een gereduceerd tarief. U vindt al onze pakketten in onze webshop.

Marije Krukkert
Marije Krukkert
2022-06-30
De mensen/kinderen die op ons feestje waren deden m op en niet meer af! Veel mensen op n idee gebracht, allemaal enthousiaste reacties. Top service, dit was zeker niet de laatste keer, aanrader!
flip wennink
flip wennink
2022-05-26
Bij het huren van de koptelefoons ging de communicatie erg makkelijk. Ook heb ik de koptelefoons ruim van tevoren binnen gekregen, en was het makkelijk om ze weer op de post te doen met het bijgevoegde verzendlabel. Ik raad Silent music zeker aan om een silend disco van te huren.
Lindsey den Braasem
Lindsey den Braasem
2022-04-12
Goede communicatie, spullen werden tijdig en schoon geleverd. Verhuurder is ook goed te bereiken bij eventuele vragen. Bedrijf is een aanrader!
Corine Vermaat
Corine Vermaat
2022-04-12
Ik heb voor een basisschool ivm disco-avond silentdisco besteld, echt aan te bevelen. Voor relatief weinig geld een hele leuke avond gehad. Wat waren de kids enthousiast. Zeker een aanrader. Marco…. Bedankt voor de goede zorgen en vertrouwen
Naomi Maria
Naomi Maria
2022-02-22
Hele fijne en snelle communicatie. Last minute koptelefoons laten bezorgen voor mijn verjaardag. Alle apparatuur werkte naar behoren. 🙂
Mama Lydia
Mama Lydia
2022-02-16
Wat moet ik zeggen? Ik ga nergens ander meer naartoe! Goede service, snelle reactie als je vragen hebt. Het kan bezorgd worden voor € 7,95 en dan houdt Marco het ook zelf in de gaten wanneer het bezorg wordt. Zelf bezorgen natuurlijk ook. Spullen zijn van goede kwaliteit. Kosten zijn ook vele malen lager dan bij anderen. Het was echt een super ervaring!!
Ron Winkels
Ron Winkels
2021-12-06
De headsets zijn bij ons afgeleverd met een goeie duidelijke uitleg. Mooie apparatuur en aflevering in een degelijke krat. Super service die wij zeker nog eens zullen gebruiken. De meiden hebben een topavond gehad.
Astrid Heijink
Astrid Heijink
2021-11-28
Word gebracht en opgehaald! Duidelijke uitleg over hoe te gebruiken en prima geluid!
Calvin L
Calvin L
2021-11-23
Goeie en flexibele service. De koptelefoons en zenders doen het altijd uitstekend.
Sophia Claessen
Sophia Claessen
2021-11-22
Top service! Makkelijk contact en gratis bezorgen en ophalen in de regio.

Bestel uw silent disco gemakkelijk in onze webshop:

[booqable_list]

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Onze silent disco maakthet verschil
voordelen silent music

Makkelijk

– Onze silent disco verzenden wij door heel Nederland voor maar €7,99 incl retour.

– Onze Silent Disco apparatuur is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met bekabeling voor alle geluidsbronnen.

– Onze Silent Disco koptelefoon inclusief alle benodigdheden worden bij je afgeleverd.

– Bij vragen of problemen tijdens de verhuur zijn wij bereikbaar via info@silentmusic.nl of op 0611744356 (contact silent music)

kwaliteit silent disco

Kwaliteit

– Wij verhuren alleen koptelefoons met de beste geluidskwaliteit.

– Wij leveren u een zender waarmee u een bereik heeft van 500 meter.

– Onze materialen worden volledig opgeladen en schoongemaakt bij u afgeleverd.

extra mogelijkheden silent disco

Flexibel

– Pakketten kunnen geheel naar uw wensen worden samengesteld.

– Die flexibele bezorg- en ophaaltijden bieden als de koptelefoon beschikbaar is.

– Ook heb je de mogelijkheid om een bluetooth plug te huren om je muziek draadloos naar de koptelefoon te streamen.

– Onze zenders op batterijen zijn voorzien van een microfoon voor bijvoorbeeld groepslessen in het park.

Made by: page-build